Cesto Training & Coaching – De achtergrond

Personal Business Coach

Cesto Training & Coaching – achtergrond

Voordat ik Cesto Training & Coaching in Leusden – bij Amersfoort – ben gestart, heb ik een ruime ervaring opgedaan in sales en management en met uitdagende opdrachten gewerkt in binnen -, en buitenland; in loondienst en als zelfstandig ondernemer.

Met veel plezier en enthousiasme heb ik een leidende bijdrage geleverd aan de opbouw en het succes van diverse ondernemingen in verschillende branches.

Deze bedrijven hadden één gemeenschappelijk kenmerk; er moesten op korte termijn creatieve en vaak niet alledaagse oplossingen gevonden worden om te kunnen groeien naar een renderend perspectief; startend of doorstartend.

De start als Personal Business Coach bij Cesto Training & Coaching

Na een burnout was het tijd voor andere keuzes en ben ik vanuit Leusden gestart als zelfstandig Personal Business Coach bij Cesto Training & Coaching.

Zo heb ik voor een landelijk opererend re-integratie bedrijf een innovatieve trainingsmethodiek ontwikkeld en nationaal ingevoerd en daarvoor een innovatie award ontvangen.

Mijn kennis en jarenlange ervaring combineer ik met een sterke intuïtie en een dosis gezond verstand in een direct effectieve aanpak.

De afgelopen 10 jaar werk ik als zelfstandig Personal Business Coach en adviseer ik ondernemers en hogeropgeleide professionals bij het realiseren van bezielde ambitieuze doelen.

Daarnaast ben ik mede – oprichter van “ De Gooische Business Club ” waarbij ik als Personal Business Coach / MatchMaker tijdens de netwerk businesslunches ondernemers met elkaar in contact breng om samen te werken.

Ik zie uit naar een eerste kennismaking !

Cees Stokman – Cesto Training & Coaching

 

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Management / Executive Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 

Lees HIER wat klanten vinden van Cesto Training & Coaching Leusden