Van miljonair tot bijstand

Mijn leven wordt op dit moment misschien wel het best weergegeven door die Telfort reclame – in mijn situatie van Maserati, naar een Gazelle, van miljonair tot bijstand .….

Ik was succesvol ondernemer met een goed lopend IT bedrijf in ’t Gooi met internationale klanten en heb daarmee miljoenen verdiend en het leven gehad dat daarbij hoorde.

Tot op een bepaald moment het niet meer ging zoals ik graag wilde en er liquiditeitproblemen kwamen met uiteindelijk een faillissement tot gevolg. Het was een hele zure les om mijn onderneming zo te zien afglijden; ik heb er veel van geleerd.

Op een bepaald moment kwam ik met allerlei instanties en mensen in aanraking waar ik eerder nauwelijks het bestaan van wist en waarvan ik er een aantal liever niet had willen leren kennen. Gelukkig heb ik ook een aantal hele fijne nieuwe mensen ontmoet.

De draad weer oppakken in Amersfoort

Om de draad weer op te pakken ben ik verhuisd naar Amersfoort en daar ben ik in contact gekomen met Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden. Mijn ervaring met de coaching van Cesto is dat er op soort van no-nonsense manier met je aan de slag wordt gegaan.

In mijn geval had ik heel veel te verwerken en Cees wist precies wanneer hij het met mij daar kon over hebben en wanneer niet. Dat is zijn kracht en waardoor ik ook vertrouwen kreeg en meer durfde te vertellen. Cesto heeft mij meer dan goed geholpen en was zeer kritisch wanneer dat nodig was.

Helaas door medische omstandigheden heb ik zakelijk nog helemaal kunnen re-integreren, maar ik blijf gelukkig sterk van geest en dat is grote winst !!

En voor straks is mijn grote wens om weer te gaan ondernemen, dat zit me in het bloed !

Afsluitend; Cees Stokman is een zeer goede Business Coach, die me geholpen heeft om de omstandigheden waarin ik zit weer in een beter perspectief te zien.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz