Door coaching weer aan het werk !

Door de outplacement coaching van Cesto Training & Coaching uit Leusden ging de laatste tijd steeds beter met me en ik hield het echt niet meer uit om te wachten en te wachten en maar thuis te blijven zitten. Ook financieel werd het echt een probleem. Vandaar dat ik de gok en stap toch heb gewaagd..

Aangenomen !

En wat dacht je wat, ik heb gesolliciteerd en ben gelijk aangenomen ! Ik ga aan het werk als Junior Consultant Business Control bij echt een leuk bedrijf. Helemaal mijn ding, precies wat ik eigenlijk altijd al wilde doen. Fijne club mensen en interessante opdrachten, ik denk me er erg  thuis te gaan voelen en ben er super blij mee !

Aan het werk, en blijven bewegen !

Daarnaast probeer ik als ik aan het werk ben, voor ogen te houden om op tijd gas terug te nemen, sociale contacten te onderhouden, blijven bewegen..

Nou dat lukt best aardig want heb twee keer in de week fysiotherapie vanwege die (kijk) operatie aan mijn knie. Daar ben ik helaas nog wel even mee bezig volgens de fysiotherapeut, het herstel duurt lang. Maar ook daar vinden we wel weer wat op.

Positief denken

 

We gaan er gewoon goed mee door. Positief blijven denken is een belangrijk handvat heb ik gemerkt. Aldus weer lekker aan het werk, de hele week en ik hoop dat ik met alles weer op de rails kom. Als alles goed gaat ga ik ook proberen om te starten met de Trappenberg in Hilversum.

Eind januari heb ik daar eindelijk m’n eerste intakegesprek. Ik hoop dat zij nog wat voor mij kunnen betekenen zodat ik mijn job behoud. Wie weet heb ik straks mijn leventje weer helemaal op orde en kan ik zelfs in september beginnen met een studie. Dan zou me helemaal geweldig lijken. We will see.

Thanks !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz