Als zelfstandig partner aan de slag bij een bedrijf in Amersfoort

Via de LinkedIn – groep ” Amersfoort ” ben ik bij Cesto Training & Coaching uit Leusden terecht gekomen. Ik zag zijn oproep om het toch vooral niet allemaal alleen te willen doen precies op zo’n moment dat je het even niet meer weet. Werkloos geworden en met het vaste voornemen dat dit een ‘ blessing in disguise ’ zou worden voor mij, bleek de dagelijkse werkelijkheid weerbarstiger dan gedacht …

Het eerste telefonische contact was al een warme douche en dat is eigenlijk zo gebleven. Cees was niet alleen een luisterend oor, hij prikkelde en bleef prikkelen. Hij heeft mij de afgelopen maanden gestimuleerd en bemoedigd maar bleef ook kritisch.

Een doel zonder plan is slechts een wens …

“Een doel zonder plan is slechts een wens”.  Een uitspraak van Antoine de Saint-Exupéry, de schrijver van ” De Kleine Prins “. De Business Coaching van Cesto heeft me geholpen concreet een plan te kunnen maken en hij heeft zijn netwerk voor mij opengesteld. De afgelopen maanden heb ik Cees meermalen ontmoet en veel mensen uit het Cesto netwerk gesproken.

Als zelfstandig partner aan de slag bij een bedrijf in Amersfoort

Ik heb mijn plannen aangepast als dat nodig bleek en binnenkort ga ik aan de slag als zelfstandig partner bij een nieuwe organisatie in Amersfoort !

Ik overdrijf niet dat dit zonder de Personal Business Coaching van Cesto niet was gelukt. Hij claimt 91% succes. Dat zou zomaar kunnen. Ik zit er in ieder geval tussen !

Dank Cees en ga zo door met mensen coachen, inspireren en verbinden !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Management / Executive Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 

Lees HIER wat klanten vinden van Cesto Training & Coaching Leusden

 

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz