Weer een baan gevonden

Ik vond de begeleiding van Personal Business Coaching van Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden ten eerste heel prettig en ten tweede heel efficiënt. Ik voelde me altijd honderd procent gesteund zonder enige uitzondering. Wat ik vooral mooi vond waren de kleine verhalen, spreuken, de tips of kleine Nederlandse spreekwoorden. Dit soort dingen gaven een rustgevend gevoel en hoopvolle ideeën – heel attent.

Zelfverzekerd en met eigenwaarde een baan gevonden

Na mijn coachingsgesprekken met Cesto had ik een beter beeld van de arbeidsmarkt en ben heb ik een breed scala van Amersfoortse bedrijven benaderd om stage / baan te vinden. Wat ik ook fijn vond was dat Cesto mij volledig vrij liet om veel zelfstandig te gaan werken en dingen uit te zoeken. Na mijn ervaring een hele goede manier om efficiënt te leren werken en omdat je zelfverzekerdheid en gevoel van eigenwaarde moet kunnen tonen als je een baan zoekt en in sollicitatiegesprekken.

In mijn situatie was een stage een perfect voorbereiding om een baan te vinden in de omgeving van Amersfoort.

Simpel en overzichtelijk

Ik ben heel blij dat ik met Cees als Personal Business Coach  heb samengewerkt om een baan te vinden en moet eerlijk zeggen dat hij mij veel heeft geholpen om de zaken simpel en overzichtelijk te houden. Zonder deze coaching zou mijn zoektocht naar mijn baan nog veel langer hebben geduurd.

Nogmaals van harte bedankt !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz