Aangenomen !

Na eindeloze sollicitaties en 10 lange maanden in de WW, kon ik aan een re – integratie traject deelnemen en ben ik in contact gekomen met Cesto Training & Coaching uit Leusden van Personal Business Coach Cees Stokman. Bij de eerste gesprekken werden er al hele gerichte coachingsopdrachten gegeven waardoor ik wel anders ben gaan denken over een aantal zaken…

Aangenomen

Bij één van de opdrachten vond ik de benadering wel wat wel vreemd, maar het leidde wel vrijwel direct tot resultaat. Om een lang verhaal kort te houden; na twee coachingsgesprekken ben ik in contact gekomen met een bedrijf dat mij direct heeft aangenomen en met als resultaat dat ik nu dus een hele fijne baan heb als senior verkoopster die perfect bij mij past en ook nog met een leuk salaris ! Zo vlug kan het dus gaan als je er maar voor open wilt staan en bereid bent om je gedachten ook eens een andere kant op te sturen.

Onzin

Ik was na vele afwijzingen van mening dat ik te oud en te duur zou zijn, want dat werd steeds bevestigd in al die afwijzingen. Onzin zei Cees; gelukkig heeft hij gelijk gekregen want ik ben aangenomen !

Compliment voor de re-integratie coaching Cees !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz