De smaakpolitie en coaching

De Smaakpolitie

Kijk je wel eens naar de Smaakpolitie?

Die gast zegt toch altijd: daar word ik wel / niet (zo) vrolijk van…?! Ik kan me voorstellen dat je weleens niet ‘vrolijk’ van mij wordt.

Ik waardeer daarom des te meer de tijd en energie die Cesto Training & Coaching in me steekt en kan me niet herinneren dat iemand in m’n leven mij van zoveel kennis heeft voorzien, wijsheid, goodwill, etc.

Een benarde positie

(Ik voel nu de tranen in m’n ogen, eerlijk gezegd) Je bent een wijs (letterlijk & figuurlijk) man en ben blij dat ik bij je terecht ben gekomen! Ik wist jaren geleden al dat ik mezelf in een benarde positie manoeuvreerde en stapsgewijs goed- en kwaadschiks in deze situatie terecht zou komen: wat te doen in ’t leven om gelukkiger te worden. Geluk zat ver weg en ondanks alles (shit komen die waterlanders weer…) ook al lijkt dat soms niet zo, heb jij toch weer mijn geluk en ‘levensvreugde’ naar boven gehaald (inzichten gegeven)

Mijn dank is groot Cees!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz