De zoektocht naar mijn baan

Via een kennis ben ik in contact gekomen met Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden, een man met een missie. Iemand die met hart en ziel samen met jou op zoek gaat naar een succesvol resultaat. 

Ik beschouw deze “ reis ” met Cesto als een leerzame en efficiënte ervaring. Van het maken van een indrukwekkend CV, tot het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Ik was erg gelukkig toen Cesto voor mij in Amersfoort een werkervaringsplek gevonden had.

Een baan via het netwerk

Later stelde Cesto mij voor aan een succesvol ondernemer binnen de webwereld, die tegenwoordig mijn baas is. De doelgerichte Personal Business Coaching van Cesto werkte en ik had een baan!

Momenteel werk ik met heel veel plezier bij een Internet PR bedrijf in Amersfoort, waar ik al mijn ervaring en kennis goed kan goed gebruiken. Ik ervaar mijn zoektocht met Cesto bij het vinden van een betaalde baan als respectvol en eerlijk met een grote persoonlijke betrokkenheid.

Ik kan alleen zeggen: Cesto bedankt voor je coaching !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz