Re-integratie – een andere benadering om weer aan de slag te komen

Allereerst wil ik aangeven dat ik zeer blij was dat ik de mogelijkheid geboden kreeg om bij Cesto Training & Coaching uit Leusden dit re-integratie traject te mogen volgen. Ik had behoefte aan een andere benadering van mijn ‘probleem’. Die andere benadering vond ik bij jou als mijn Personal Business Coach.

Persoonlijke aanpak

Echter, wellicht één minpuntje hierbij is dat jij misschien had moeten inzien dat ik (mijn karakter/persoon) alle stof welke daarin wordt besproken, tot mij zou nemen. Met andere woorden alles waarover her en der werd gesproken, absorbeerde ik en probeerde dat in mijn leven te integreren. Zoals je later aangaf, was dit niet de bedoeling. Een haast onmogelijke opgave ook.

Ik moet zeggen, dat het van begin af aan klikte met je. Je kwam over als een warme persoonlijkheid, met gevoel voor humor en nog belangrijker gevoel voor de medemens. De werkelijke wil in de ander te geloven, hem beter te maken, en dat alles met een op maat gesneden persoonlijke aanpak. Zoals in het begin van het traject bijvoorbeeld de gedichten, verhaaltjes, dvd-films en dvd’s van diverse goeroes.

Terugkijkend heb ik respect voor de manier waarop je me bij mijn re-integratie hebt ‘aangepakt’. Soms natuurlijk tot wanhoop gedreven (beide kanten soms…) maar altijd met ruimte om adem te halen. Gelukkig bleef ik die ruimte ook van de Gemeente krijgen!

Ook belangrijk was dat je deels je eigen verhaal/verleden hebt verteld. Dit creëerde een persoonlijke band. Belangrijk voor mij en elk ander denk ik zo in een re-integratie coaching / moment van z’n leven.

Stoppen met oordelen

Belangrijk was dat je me afgeleerd hebt om teveel te oordelen. Daar zijn inderdaad alle hersenspinsels en hoofdpijn mee begonnen. Ik kan me eigenlijk niks slechts verzinnen wat betreft dit re-integratie traject. Maar dat kan dus ook komen omdat ik niet meer negatief wil/kan oordelen. Ik heb alle paperassen e.d. goed bewaard waardoor ik er ook in de nabije toekomst mogelijk nog wat aan heb.

Bedankt voor je geduld en tijd en energie!
Bedankt dat je in m’n leven bent gekomen!

Nu ga ik me richten op mijn nieuwe baan, best spannend maar ik heb vertrouwen !

Het ga je goed en hoop je ooit nog eens te zien.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz