Emotionele roofbouw

Als gevolg van jarenlange emotionele roofbouw strandde ik uiteindelijk na het overlijden van mijn beste maatje en vanwege het faillissement van het bedrijf waar ik werkte. Ik zat letterlijk vast en opgesloten in mijzelf en het was zelfs zover met mij dat ik niet meer uit de auto kon stappen omdat ik vast zat – net als je wel eens van angst kunt hebben letterlijk aan de grond genageld.

Emotionele roofbouw en aanmodderen

Na jaren van emotionele roofbouw, aanmodderen, opgebrand en depressief zijn kwam ik in contact met Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden. Cees is een vriendelijke en doortastende Personal Business Coach die mij geleerd heeft weer langzaam bij mezelf te komen. Ondanks dat ik nog niet geheel terug ben op het niveau waar ik wil zijn, heb ik wel duidelijk mijn doelstelling naar voren kunnen halen. Tijd nemen, focus hebben, oog hebben voor wat wel en niet waar is voor jezelf. Met de stroom mee varen en daarbij het beste voor jezelf er uithalen.

Meepraten

Cees zal niet snel met je mee praten, hij houdt het graag zuiver en reflecteert op wat je zelf naar buiten laat schemeren of vertelt. Van verklaren naar ervaren zijn de pijlers waarop zijn advies is gefundeerd. Leer te voelen en te ervaren wat er allemaal om en in jou gebeurt.

Ik wens jou ook een Cees toe!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz