Gelukkig gescheiden

Na jaren vast te hebben gezeten in een slecht huwelijk had ik een dieptepunt bereikt in de vorm van een depressie; ik ben nu gelukkig gescheiden. Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga en spiritualiteit, vooral het boeddhisme, en zo begon mijn reis naar een andere manier van leven. Het gaf mij de kracht om de knoop door te hakken en een einde aan mijn huwelijk te maken.

Innerlijke kracht

Mijn kinderen en ik verhuisde naar Amersfoort en daar kwam ik in de bijstand terecht. Na een mindfulness training te hebben gevolgd begon ik aan een re-integratie / coachingstraject met Cesto Training & Coaching uit Leusden. In deze moeilijke tijd heb ik veel gehad aan de gesprekken gehad met Personal Business Coach Cees Stokman.

Ik zat nog midden in een moeizame scheiding en stond er met twee kinderen helemaal alleen voor. Als het weer eens allemaal te veel werd hielp een gesprek met Cees mij om weer positief in het leven te staan en mijn innerlijk kracht te vinden om toch door te gaan en te vechten voor een nieuw leven. Zijn re-integratie coaching is een zeer positieve aanvulling geweest in een moeilijk tijd!

Gelukkig gescheiden

Inmiddels ben ik gelukkig gescheiden en werk ik weer met veel plezier, op vrijwillige basis, drie dagdelen in de week. Verder blijf ik positief in mijn zoektocht naar een betaalde baan die ik kan combineren met mijn passie om als Yoga docent anderen te helpen hun pad te vinden in het leven! Bedankt voor alles Cees!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz