Gevangen in gedachten …

Ik weet nog dat ik bij onze eerste afspraak voor mijn re-integratie coaching tegen je heb gezegd dat je kijkt naar iemands achterhoofd, een oud Perzisch gezegde voor niet oordelen …

Gedachten ongedaan maken

Ik was zo gevangen in gedachten; voor elke gebeurtenis op zoek naar een verklaring, een oorzaak, een waarheid, een waarom. Ik durfde niet iets los te laten voordat ik het in mijn hoofd had opgelost omdat ik dacht dat later dan alle problemen terug zouden komen. Met oplossen bedoel ik ongedaan maken, want zo liep ik, gevangen in gedachten, de afgelopen jaren rond…

Meer energie

Door Cesto’s management coaching, de wijze adviezen, teksten, spreuken, dvd’s, kijk ik nu met andere bril naar mijn leven. Ik heb meer energie en het lijkt of ik honderden kilo’s lichter ben geworden!

Op het moment dat je weet mijn waarheid alleen mijn mening is, tussen zeker zijn en onzeker zijn bijna geen verschil zit, niet elke vraag een antwoord nodig heeft, je met denken niet iets ongedaan kunt maken, heb ik meer geleerd te aanvaarden zoals het is en ben ik me steeds beter gaan voelen.

Ik heb mezelf weer gevonden !

Ik ben ontzettend blij dat ik de re-integratie coaching van Cesto uit Leusden heb mogen meemaken. Ik heb na lange tijd mezelf weer gevonden en wat een heerlijk gevoel is dat ! Bovendien heb ik ook nog een fijne baan gevonden, in Amersfoort – zoals ik wilde.

Daarvoor wil ik je graag bedanken !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz