Hoofd hart en handen

Op advies van mijn arbeidsdeskundige mocht van uit de WAO een re-integratiebureau gaan zoeken. In eerste instantie dacht ik: “ leuk weer werken ”, maar bij het zoeken naar een re-integratiebureau zonk de moed me al gauw in de schoenen.

De meeste hadden het in de advertenties over snel een goede baan, veel ambitie, of juist het tegenovergestelde, schoonmaakwerk, omdat ik toch weinig papieren heb, leek het me toe dat ik daar wel zou eindigen. Dat was in ieder geval het laatste wat ik wilde.

Zelf doen

Na behoorlijk speurwerk op internet, sprong de manier van werken van Cesto Training & Coaching uit Leusden er voor mij zeer positief uit, streven naar een gezonde balans tussen hoofd hart en handen willen & kunnen.

Het klonk voor mij niet dwingend, maar gericht positief denkend met toch ook goede verwachtingen voor een nieuwe start. Eerst dacht ik nog dat het allemaal voor me gedaan werd, het zoeken naar een baan, kijken wat er bij mij past, helemaal fout gedacht. Soms werd ik helemaal gek van dat huiswerk, en zag ook niet altijd de zin ervan, maar nu wel. Achteraf bleken de opdrachten voor mij ook zeer waardevol.

Per direct aangenomen !

De laatste opdracht die je me gaf, vond ik de ergste: Bezoek 5 bedrijven een om daar je CV. gewoon even af te geven. Gewoon even afgeven, pfff, wat denken ze wel van me als ik dat doe, enz. enz., daar had ik het behoorlijk benauwd van.

Maar ja, jij laat je niet afschepen als ik een opdracht niet doe, en ik wil niet toegeven dat ik dat niet durf, dus zat er niets anders op dan met 5 CV.’s in de auto te stappen. Als eerste reed ik naar een conferentiecentrum, ik wist dat daar iemand recentelijk vertrokken was. De jongeman aan de balie was erg vriendelijk, ik maakte een praatje en vroeg of ik mijn CV. aan hem mocht geven, omdat ik op zoek was naar een leuke afwisselende baan.

Stoere aanpak

Zijn reactie: ” wat stoer, deze manier van binnenstappen, loop maar even mee”, hij stelde zich voor als de directeur. Na een kort plezierig gesprek vroeg hij wanneer ik kon beginnen, ik was dus per direct aangenomen. Ik werk daar nu als algemeen medewerkster, werk voor verschillende groeperingen / nationaliteiten, verzorg ontbijt, lunch, maak ook af en toe kamers schoon, kortom van alles wat ik leuk vind en wilde.

Met jouw hulp ben ik toch nog op een mooi stekje terecht gekomen in een baan waar ik zeer veel voldoening heb, en veel waardering krijg.

Dank je wel Cees, mijn hoofd hart en handen – mijn willen en kunnen zijn in balans in deze baan.

Je motto: Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen….”

Daar wil ik nog aan toevoegen dat ik nu zelfs meer heb, nooit gedacht maar meer gekregen

Nogmaals hartelijk bedankt voor de fijne coaching voor een hartstikke leuke baan, toch wel mijn droombaan !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz