Ik doe niet veel …

Ik doe niet veel, ‘k breng de dagen door met punten slijpen. ‘k Weet van vóór nauw’lijks dat ik van achteren leef noch wat voor zin of nut het heeft. Als ‘t puntje goed is, zet ik hier of daar een krul op het papier. O, ‘k schaam mij wel eens: uit mijn hand kwam nooit iets nuttigs voor dit land! Soms, onder ‘t slijpen groeit de wens actief te zijn, een actiemens. Maar zie ik dan, op ‘t Journaal, dat hol gesjouw, dat leeg kabaal, dan denk ik weer op de rand van ‘t bed: vandaag toch één krul te veel gezet …

uit: ‘Vanaf de dag dat ik mensen zag’, 2007 – Lévi Weemoedt

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz