Coaching, kunst, kinderen, en geld verdienen

Door de benadering van Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden voelde ik aandacht voor mij als persoon, mijn verleden, mijn passie voor de kunst en hoe op een goede en mij passende manier brood op de plank te krijgen. De verhalen, sprookjes, muziek, gedichten, uitspraken en wijsheden zijn middelen geweest om openingen te creëren en losheid te brengen waar ik vast ben gelopen. Er werd zo een beroep gedaan op mijn innerlijke kracht.

Concreet geld verdienen

Deze manier van re-integratie coaching waardoor ik handiger kon omgaan met bepaalde issues sprak mij zeer aan en heb ik als erg bijzonder en uniek ervaren. Er is meer ruimte gekomen om echt helemaal mezelf te mogen zijn. Ik heb me nu ook meer verbonden met het beeldend kunstenaar zijn. Ik heb de afgelopen tijd in sterke mate kunnen ervaren hoe het is om mijn tijd en energie te verdelen tussen werken – concreet geld verdienen – en het schilderen, illustreren.

Het maken van keuzes

Ik kijk uit naar het werken in de Buiten Schoolse Opvang. Buiten de schoolvakanties zal het er op neer komen dat ik een dag in de week bij de X in Amersfoort blijf werken, vanwege het beperkt aantal uren. Het maken van keuzes met hoofd, hart en handen is hiermee gedaan.

Bedankt Cees, voor de fijne en persoonlijke coaching. Ook wil ik je bedanken voor de aandacht die je hebt gehad voor mijn smetvrees en de handvatten die je daarvoor hebt aangeboden.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz