Management coaching op professionele presentatie

Door de sterk spiegelende benadering van Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden kon ik weer stilstaan bij hoe ik als persoon overkwam en leerde ik hoe mijn professionele presentatie verder kon verbeteren.

Welk beeld van mezelf ik presenteerde, aan mezelf en anderen. Gedurende de Management Coaching heb ik weer meer inzicht gekregen op mijn mijn professionele presentatie. Het bleek dat ik me meer op mijn beperkingen dan op mijn mogelijkheden richtte.

Orde in de chaos

De sturende coaching van Cees, gericht op mijn mogelijkheden, en daarnaast het maken van de reflectieverslagen, hielpen me om focus en richting te geven aan zelfonderzoek naar willen en kunnen (orde in de chaos); kaderen en afstand nemen van negatieve gevoelens en emoties.

De werkwijze binnen de coachingsgesprekken, aangevuld met teksten, metaforen en  films heb ik als inspirerend ervaren; direct aansluitend op mijn belevingswereld.

Mijn professionele presentatie verder verbeterd

De praktische tips en coaching op mijn valkuilen heb ik als zeer ondersteunend ervaren. Hierdoor heb ik beter mijn eigen koers vast kunnen houden en mijn professionele presentatie verder kunnen verbeteren.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz