Mijn persoonlijke wensen onderzoeken

Na een eerste kennismaking heeft Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden een plan van aanpak geschreven, waar ik mij goed in kon vinden – de aanpak sprak mij direct aan.

Mijn persoonlijke wensen

Vooral de visie om eerst alle mogelijkheden te onderzoeken die betrekking hadden op MIJN persoonlijke wensen vond ik erg prettig. Al bij de eerste kennismaking kwam Cees bij mij over, als iemand die kennis van zaken heeft. Tevens wist hij mij te stimuleren en enthousiast te maken. De impuls die ik op dat moment echt nodig had.

Weer een baan gevonden !

Ik kreeg na ieder coachingsgesprek  opdrachten mee naar huis, waardoor ik “gedwongen” werd hard aan de slag te gaan. Dit heeft snel zijn vruchten afgeworpen, want net 6 weken na aanvang van de re-integratie coaching heb ik in Amersfoort een baan aangeboden gekregen die perfect aansloot op mijn persoonlijke wensen !

Kortom Cees is streng maar rechtvaardig ( misschien een beetje cliché, maar waar ). Hij ging respectvol met mijn persoonlijke wensen, en heeft de gave mensen weer energie en zelfvertrouwen te geven.

THANKS !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz