Omscholen, of toch maar niet …

Bij kennismaking heb ik aangegeven dat ik al een aantal jaren met mijn mobiliteit aan het tobben ben door problemen met mijn knie. Tijdens het revalidatieproces ben ik enorm aan het dubben geweest wat ik voor werk ik zou willen doen en speelde met de gedachte om in het onderwijs te gaan en daar mijn opgedane kennis en ervaring in de GGZ over te gaan dragen.

Ik kwam er niet uit

Ik zou me dan moeten omscholen om de didactische vaardigheden te leren en een verkorte docentenopleiding moeten volgen. Ik kwam er niet uit en twijfelde om toch weer in de GGZ te gaan werken. Nadat ik de toezegging kreeg om met een individuele coach aan de slag te kunnen gaan, ben ik Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden in contact gekomen.

Omscholen ?

Ik worstelde met de vraag of ik nu het onderwijs in zou gaan, of mijn kennis en ervaring weer uitvoerend binnen de GGZ zou gaan inzetten. Hij stelde me voor om uit te gaan zoeken waar mijn sterke kanten liggen, waar ik echt voldoening uit haal, en in welke werkomgeving ik het best tot mijn recht kom – ofwel, wat ik nou echt wil en of omscholen nou wel zo’n goed idee was in deze fase.

Een persoonlijke presentatie

In de gesprekken daarop volgend werd onder meer steeds duidelijker dat ik communicatief sterk ben, mensen waardeer en respecteer en goed kan luisteren. Cees heeft me al vrij snel voorgesteld een nieuw, flitsend, helder en gelikte persoonlijke presentatie te maken met een duidelijke persoonlijke profilering, een leuke maar zeker ook een pittige klus. Het resultaat mocht er zijn, ik ben er uiterst tevreden over. Het is inhoudelijk sterk, duidelijk en ik ben trots over mijn profilering.

Zonder omscholen binnen een maand een baan !

Toen ik mijn nieuwe profiel op het internet op diverse vacaturesites ging plaatsen werd ik al snel door de diverse werkgevers benaderd. Binnen 1 maand heeft dit geresulteerd in een nieuwe baan als praktijkbegeleider zonder te hoeven omscholen !

Ik wil je bij deze dan ook graag bedanken voor alle support en coaching, je hebt me geholpen, mezelf duidelijk en helder te profileren, mezelf weer helder op de kaart te zetten en trots op mezelf te zijn !

Cees bedankt!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz