Van miljonair tot bijstand

Mijn leven wordt op dit moment misschien wel het best weergegeven door die Telfort reclame. In mijn situatie van een Maserati, naar een Gazelle, van miljonair tot bijstand …

Ik was een succesvol ondernemer met een restaurant en goed lopend IT bedrijf met internationale klanten. Ik heb daarmee miljoenen verdiend en het leven gehad dat daarbij hoorde.

Tot er op een bepaald moment liquiditeitsproblemen ontstonden met uiteindelijk een faillissement tot gevolg. Het was heel zuur om mijn ondernemingen zo te zien afglijden !

Op een bepaald moment kwam ik ook met allerlei instanties en mensen in aanraking waar ik eerder nauwelijks het bestaan van wist en waarvan ik er een heel aantal liever niet had willen leren kennen.

De draad weer oppakken in Amersfoort

Om de draad weer op te pakken ben ik vanuit de randstad verhuisd naar Amersfoort en daar ben ik in contact gekomen met Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden. Mijn ervaring met de coaching van Cesto is dat er op soort van no-nonsense manier met je aan de slag wordt gegaan.

In mijn geval had ik heel veel te verwerken en Cees wist precies wanneer hij het met mij daar kon over hebben en wanneer niet. Dat is zijn kracht en waardoor ik ook vertrouwen kreeg en meer durfde te vertellen. Cesto heeft mij meer dan goed geholpen en was zeer kritisch wanneer dat nodig was.

Helaas door medische omstandigheden heb ik zakelijk nog helemaal kunnen re-integreren, maar ik blijf gelukkig sterk van geest en dat is grote winst !!

En voor straks is mijn grote wens om weer te gaan ondernemen, dat zit me in het bloed !

Kortom, Cees Stokman is een zeer goede Business Coach, die me geholpen heeft om de omstandigheden waarin ik zit weer in een beter perspectief te zien.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en verdieping aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen. Van klagen naar verdragen, van verklaren naar ervaren.