Van verklaren naar ervaren

Als changemanager heb ik van Personal Business Coach Cees Stokman geleerd dat ik alles eerst wilde verklaren en daarna pas ga ervaren. Het gevolg daarvan was dat mijn hoofd altijd vol en druk was en dat ik geen ruimte had om iets nieuws te laten ontstaan.

Ook gaf verklaren geen zelfvertrouwen en liet ik mij sterk leiden door verwachtingen buiten mij. Ik werd daar niet gelukkig van.

Van verklaren naar ervaren

Cees geeft het voorbeeld van oude auto’s restaureren. Soms is er zoveel gerestaureerd dat je rigoureus de bedrading moeten doorknippen en vervolgens opnieuw die bedrading moet aanleggen om dan voorgoed te weten hoe het loopt en hoe het te kunnen herstellen wanneer nodig!

Daar ben ik dus nog steeds mee bezig en zo ontdek ik beetje bij beetje mijn eigen authenticiteit. Het is een proces van vallen en opstaan. Soms leuk vaak zwaar. En toch kan het niet anders.

Waar het uitkomt, weet ik nog niet en dat kan ik nu steeds meer loslaten. Van groots en meeslepend ben ik nu toe aan klein, teer en essentie. Steeds meer zaken van franje ontdoen en daarin de kracht en essentie vinden.

Het proces van verklaren naar ervaren, daar gaat het om in mijn leven en daar heeft Cesto Training & Coaching uit Leusden mij bij geholpen.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz