Vertrouwen in mezelf en 12 kilo lichter

Helderheid door coachingsgesprekken

Onze coachingsgesprekken hebben me veel helderheid gebracht en vooral geleerd dat, als ik dit werk vanuit authenticiteit en integriteit wil doen, ik vooral werkelijk vertrouwen in mezelf moet hebben en met liefde naar mezelf moet kijken, met mezelf om moet gaan. Dit werk gaat over mij en daarmee over alles waarmee ik in verbinding sta, het alles, het Universum, God, hoe je het ook maar wil noemen. Als ik goed voor mezelf zorg, zorg ik goed voor alles en iedereen om me heen, mijn gezin, mijn paarden, mijn familie en vrienden. Dát is vooral wat ik van je geleerd heb en nu stroomt het geweldig.

Mijn wensen zijn uitgekomen

Al mijn wensen zijn stuk voor stuk aan het uitkomen en zelfs mijn praktijk met het werken met paarden staat nu ook bijna ! Ik werk nu steeds meer vanuit vertrouwen en ervaar dat het altijd weer in een andere vorm komt dan je in eerste instantie wil of verwacht. Alles is goed zoals het is nu, de basis ligt er, het kan alleen maar beter worden.

En 12 kilo afgevallen !

Oh ja, en heel fijn, door beter voor mezelf te zorgen, weet ik nu ook hoe ik met voedsel om moet gaan en dat ik vooral op moet letten met suiker en koolhydraten. Ook dank voor dat inzicht en voor de inmiddels 12 kilo die ik kwijt ben, wow! dat is helemaal ‘vanzelf’ gegaan, passende bij dit proces van loslaten en vertrouwen.

Cees bedankt en ik wens je als Personal Business Coach toe dat je al je cliënten zo kunt inspireren en coachen als je met mij gedaan hebt en wens  je veel succes met je coachingsbureau Cesto Training & Coaching in Leusden.

Ik ben je enorm dankbaar voor alle vertrouwen en geduld die je mij hebt getoond.

Succes en tot ziens !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz