De passie voor mijn eigen bedrijf weer hervonden !

Moeilijk aan nieuwe opdrachten komen

Doordat ik maar heel moeilijk aan nieuwe opdrachten kon komen begon ik steeds meer aan mezelf te twijfelen en ben ik op zoek gegaan hoe dit kon. Ook het plezier om nog voor mezelf te blijven werken werd minder en minder.

De passie voor mijn eigen bedrijf terug krijgen

Via de Gooische Business Club kwam ik met Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden in contact. Al vrij snel na dat eerste contact heb ik contact met Cees gezocht en heb een goed en duidelijk gesprek met hem gehad. Dit heeft mij doen besluiten om een business coach traject met Cesto aan te gaan, om de passie weer terug te krijgen voor mijn eigen bedrijf.

Focus aanbrengen

Na het tweede coachingsgesprek werd mij duidelijk dat ik te veel activiteiten had om duidelijk naar buiten te kunnen treden met mijn eigen bedrijf. Er liepen te veel zaken door elkaar en er was geen duidelijke focus meer.

Personal Business Coach Cees heeft mij de inzichten gegeven hoe mijn focus beter neer te zetten. Ik heb toen tal van zaken uit elkaar getrokken en er zijn nu twee duidelijke takken over gebleven. Een secretarieel deel, en een Image Coach deel.

Nieuwe energie

Ik kan mijn bedrijf nu weer met trots binnen ‘t Gooi presenteren omdat de focus weer helemaal terug is met wat ik doe. Het plezier om weer mijn eigen bedrijf te promoten en nieuwe uitdagingen aan te gaan heeft mij de passie voor mijn bedrijf weer terug gegeven!

Cees heel veel dank voor de inzichten die je me hebt gegeven, je geduld en je luisterend oor in deze!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Management / Executive Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 

Lees HIER wat klanten vinden van Cesto Training & Coaching Leusden

 

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz