Door coachingsgesprekken weer vertrouwen gekregen …

De coachingsgesprekken bij Cesto Training & Coaching uit Leusden hebben mij weer op weg geholpen; een nieuwe weg. Personal Business Coach Cees Stokman stuurde mij de juiste kant op zodat ik beter naar mezelf ging luisteren, een soort zoektocht naar mijn eigen wil. Cees voelde in de coachingsgesprekken goed aan wat ik nodig had, was soms confronterend maar op een manier die heel leerzaam was. Uiteindelijk moet ik het doen! Ik heb weer het vertrouwen gekregen dat ik zelf het verschil kan maken !

Verder met mijn professionele carrière

Als moeder van vier kinderen, die nu allemaal wat minder moederlijke zorg nodig hebben, kon ik weer gaan denken wat ik nu verder wil met mijn professionele ‘carrière’. Op dat punt ontmoette ik Cees, of eigenlijk ‘vond’ ik hem. De juiste man op het juiste tijdstip.

Ik had ruim vijftien jaar parttime gewerkt naast mijn moederschap en voornamelijk gezorgd voor de broodnodige inkomsten voor levensonderhoud. Helemaal niet voor de persoonlijke bevrediging, dat haalde ik uit vrijwilligerswerk en mijn kinderen. Maar, zo op mijn tweeënveertigste wilde ik meer….

Door coachingsgesprekken weer weten waar je kracht ligt

Na een aantal coachingsgesprekken met Cees weet ik nu weer waar mijn kracht ligt. Dat resulteerde in een aantal stappen waaronder het in orde maken van mijn LinkedIn profiel, netwerken, eigen bedrijfje opstarten, CV op orde, enz..

Nu ben ik alvast parttime aan de slag, en ga door met ‘zaaien’, want dat is waar ik nu actief mee bezig ben. De droombaan binnen Amersfoort, waarmee ik mezelf mee kan ontplooien en waar ik genoeg inkomsten uithaal, is er nog niet maar die komt er wel aan !

Ik heb steeds meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en dat ik daarmee bereik wat ik wil !  

Cees heeft me met zijn coachingsgesprekken daarmee op weg geholpen; daar ben ik hem erg dankbaar voor !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz