Een bedrijf overgenomen

In de periode dat ik op zoek was naar een management functie, ben ik in contact gekomen met Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching. De coaching van Cesto heeft mij verrast, de aanpak is echt heel anders. Cees heeft mij met name gecoached op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Een verrassende coaching aanpak

Voor mij een verrassende coaching aanpak, maar als snel bleek hij in staat een paar onderwerpen aan te snijden waarop ik onbewust vastliep en die mij weerhielden te kunnen werken vanuit mijn eigen kracht.

Noem het gelatenheid die bij mij sterk aanwezig was, hoewel ik dat zelf niet in de gaten had. In de achterliggende periode vond ik het moeilijk mijn eigen richting te bepalen en te werken vanuit mijn eigen kracht.

Een bedrijf overgenomen in Amersfoort.

Zo bestond nog altijd de behoefte om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar welke richting en met welke inhoud was voor mij nog onduidelijk. De coachingsgesprekken met Cesto hebben mij erg geholpen om vanuit mijn eigen kracht te kunnen gaan ondernemen en dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik een bedrijf overgenomen heb in Amersfoort  in de Wellness sector en ben gestart als zelfstandig ondernemer.

Deze start zal er – zoals het er naar uitziet – toe leiden dat ik eind volgende maand al in mijn eigen inkomen kan voorzien. Cesto heeft met zijn Personal Business Coaching programma hieraan absoluut een belangrijke bijdrage geleverd waarvoor ik hem dankbaar ben.

Ik durf te zeggen dat zonder de coaching van Cesto had ik geen bedrijf overgenomen en deze nieuwe start niet gemaakt …

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Management / Executive Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 

Lees HIER wat klanten vinden van Cesto Training & Coaching Leusden

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz