Nieuwe wegen naar een baan

Als bedrijfseconoom heb ik de Personal Business coachingsgesprekken bij Cesto Training en Coaching uit Leusden bij mijn outplacement als zeer prettig ervaren. Ik heb nieuwe wegen naar een baan leren te bewandelen om de dingen anders aan te pakken. Mijn kijk op werk, solliciteren, de arbeidsmarkt -en misschien ook wel mijn eigen leven- is voorgoed veranderd.

Persoonlijke groei is (soms) moeilijk en daar moet je voldoende ruimte en tijd voor nemen. Personal Business Coach Cees voelde dat in mijn geval heel goed aan wanneer en in welke richting een impuls te geven voor mijn persoonlijke ontwikkeling.

De juiste snaar

Met behulp van inspirerende, woorden, gedichten, overpeinzingen, beelden en verhalen wist Cees / Cesto vaak de juiste snaar te raken om de dingen nog eens (anders) te bekijken. Deze creatieve en frisse aanpak gaf mij nieuwe energie en leidde mij op een plezierige manier af van de minder leuke kanten van ‘mijn reis’. Cesto heeft mij daarbij erg geholpen.

Nieuwe wegen naar een baan

Ik twijfel er niet aan dat de personal business coaching van Cesto hetzelfde kan betekenen voor iedereen die nieuwe wegen naar een baan wil vinden, of een nieuwe manier zoekt om van A naar zijn/haar B te komen.

Bedankt Cees!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz