Open & vrij sparren over professionele toekomst

Op zoek naar een baan in Amersfoort als bedrijfseconoom kwam ik in contact met Cesto Training & Coaching uit Leusden. De Socratische en sparrende coaching van Cesto is open, vrij, en maatwerk. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en er wordt niet gewerkt met kant-en-klaar modellen. In de coachingsgesprekken met Cees wist hij met veel mooie metaforen en voorbeelden de spiegel voor te houden. Na onze gesprekken stuurde Cees vaak nog treffende verhalen of muziek die in lijn met besproken thema’s waren.

Een gelijkgestemde professionele toekomst vinden in Amersfoort

Concreet heeft deze re-integratie coaching mij enorm geholpen mijn eigen innerlijke stem te horen en een werkomgeving in Amersfoort te vinden waar je resoneert met gelijkgestemden. Door het coaching traject dat ik met Cesto heb doorlopen heb ik een groter vertrouwen dat ik op het juiste spoor zit, zowel zakelijk en privé. Voor dit re-integratie traject was ik een bedrijfseconoom met 10 jaar werkervaring, goede carrière, zwabberend CV en 9 maanden werkloos …

Nu ervaar ik weer op het juiste spoor te zitten en start volgende week met veel plezier en energie met een nieuwe baan in Amersfoort. Vanuit eigenheid kan ik zeggen minder locked in te zijn door referentiekaders en allerlei dwangmatige doelstellingen.

” When your life is falling apart, it might be falling together for the first time “

Cesto Training & Coaching uit Leusden heeft mij geholpen bij het richting geven van  mijn professionele toekomst.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Management / Executive Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 

Lees HIER wat klanten vinden van Cesto Training & Coaching Leusden

 

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz