Re-integratie coaching – optimaliseren van kansen om een baan te vinden

Ik wilde re-integratie coaching en/of ondersteuning bij het optimaliseren van mijn kansen op de arbeidsmarkt. Nu had ik al eens een paar workshops gevolgd via het UWV, maar die brachten mij helaas niet de oplossing.

Later kwam ik in contact met Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden en die al snel met een concreet een op maat gemaakt plan van aanpak kwam waarin diverse punten voor verbetering werden genoemd, en hoe dit te verbeteren – dit sprak mij direct al erg aan.

Meer respons op sollicitaties

Ik heb de hele re-integratie coaching erg prettig gevonden. Op een rustige en plezierige manier heeft Cees me duidelijk laten zien welke verbeteringen er te realiseren waren.

Ik begon te merken dat met de nieuwe opzet van mijn CV in combinatie met mijn veranderde aanpak, er duidelijk meer respons kwam op mijn sollicitaties. Dat bracht me weer wat meer zelfvertrouwen om verder actief de arbeidsmarkt op te gaan; doelgerichter en niet meer alleen advertenties afwachten.

Starten met mijn nieuwe baan

Vooral de ruime mate van tegenspelen en uitwisselen van ervaringen en denkwijzen tijdens mijn re-integratie coaching heb ik als prettig ervaren. 

Binnenkort ga ik vanuit Amersfoort starten met een leuke en uitdagende baan als international service engineer en ben van mening dat de re-integratie coaching van Cesto een duidelijke en belangrijke rol heeft gespeeld om dit te bereiken.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz