De afwijzingen op mijn sollicitaties eisten hun tol

Toen mijn functie op kantoor Amersfoort werd beëindigd, ruim 17 jaar gewerkt op administratief gebied, dacht ik met mijn werkervaring heb ik zo weer een nieuwe baan. Dus met volle moed ging ik solliciteren. Ben een aantal malen op gesprek geweest en van sommige werkgevers vernam ik niets meer, ook niet als ik een herinneringsmail had gestuurd. Alles verliep anders dan ik had gedacht. De teleurstelling na de afwijzingen op mijn sollicitaties werd steeds groter.

De afwijzingen op mijn sollicitaties eisten hun tol

Toen ik voor mijn re-integratie in contact kwam met Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden was ik vol goede moed. Totdat ik de volgende afwijzingen op mijn sollicitaties per mail had ontvangen. Ik kon niet meer, en werd steeds depressiever.

In die tijd begon ik heel veel te eten, al die maanden van ellende was ik aan het weg eten. Jij zei toen: Je moet nu voor jezelf kiezen, en beter worden. Onze wegen werden tijdelijk gescheiden. Ik heb toen ook veel steun gekregen van Arbeidsintegratie van de gemeente Amersfoort, hiervoor mijn hartelijke dank. Toen we hadden besloten dat ik er weer klaar voor was, kwamen we elkaar weer tegen.

Een nieuwe baan gevonden in Amersfoort !

We hadden soms wat strubbelingen, vaak ook goede gesprekken. Je zei altijd: Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen. Toen mijn curriculum vitae er prachtig uitzag (bedankt hiervoor!), ging ik er weer voor. Je zei: je komt wat brengen (werkervaring, jezelf) en niet alleen maar halen. Niet afwachtend zijn in een sollicitatiebrief of gesprek.

Via via kwam ik iemand tegen, en ik mocht mijn curriculum vitae naar zijn bedrijf in Amersfoort toezenden. Ik werd uitgenodigd voor een gesprek en een aantal dagen later was ik aangenomen. Vertrouwen hebben in jezelf en als je uitstraling positief is dan krijg je veel voor elkaar.

Cees bedankt voor je geduld en wijsheid!

Het ga je goed!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz