Door doelen te stellen weer de regie over mijn leven

De aanpak

Je hebt als Personal Business Coach goed aangesloten op mijn behoefte. Je hebt me op mijn proces benaderd en daar op het juiste moment de goede voeding aan gegeven. De fraaie en sfeervolle omgeving in de buitenlucht waarin we onze coachingsgesprekken hadden vond ik ook erg prettig.

Mijn ervaring

Je hebt me goed gelezen en getimed. Voor mij was het heel belangrijk om doelen te stellen en mijn blik weer naar buiten te kunnen richten en niet te blijven denken in problemen. Vrij baan om te voelen wat goed is, gaf mij de ruimte om weer aan het werk te kunnen gaan als styliste.

Verder hebben vooral de films, teksten en muziek die je mij gaf – in plaats van er veel over te praten – indruk gemaakt.

Door doelen te stellen resultaat

Nu ik weer meer focus heb, en beter weet om voor mezelf haalbare doelen te stellen, werk ik nu voor 3 dagen in de week in loondienst en wil daarnaast nu echt mijn eigen atelier gaan opzetten.

Het belangrijkste dat ik uit onze gesprekken heb gehaald is dat ik mijn eigen energie ben en degene die stuurt – ervaren is wezenlijk, verklaren bijzaak.

Dank voor je werk om dit voor mij mogelijk te maken.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz