Door coaching van organisatieadviseur naar zelfstandig wellness coach

Personal Business Coach Cees van Cesto Training & Coaching uit Leusden is een bijzonder man. Al bij ons eerste telefoongesprek, toen ik hem vroeg of ik wat moest voorbereiden.. “Stop met verklaren, ga ervaren!” Hmm, zo waar. Maar het begrijpen is 1 ding, werkelijk doen en ervaren komt daarna.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet zo snel hulp zoek, red het meestal zelf wel. Maar in een situatie met mijn ziel onder de arm lopen n.a.v. een reorganisatie was het urgent geworden. Terugkijkend ben ik zo dankbaar wat het me heeft gebracht en snap ik eigenlijk niet waarom ik daar toen zolang mee heb gewacht.

De essentie van coaching

We hebben eigenlijk niet eens veel business coachingsgesprekken gehad, wel diepgaand en in mijn eigen tempo. Daarnaast stuurt Personal Business Coach Cees je dingen per mail of gaf in mijn geval films mee. Zo bijzonder dat dat zo bij dat moment past en precies de essentie wordt geraakt!

Dit alles heeft er toe geleid dat ik echt mijn pad heb durven gaan (nog niet wetende waar het uitkomt) en zoals Cees ook zei, je gaat dan gelijkgestemde ontmoeten en dingen komen naar je toe. En hoe! Dat ervaar ik nu zo. Een carrière switch van organisatie adviseur en trainer naar Colon Hydrotherapeut.

Richtingzoekend

Daarnaast ben ik een opleiding gaan volgen bij de Academie voor Wellness Coaching waarop mijn werk (achteraf gezien) naadloos aansluit. Start ik een tweede opleiding medische kennis en nog dit jaar openen we een preventief gezondheidscentrum in Driebergen vanuit een holistische benadering. Ik heb de combinatie van hoofd, hart en handen kunnen maken en dan voelt het niet als werk meer maar je passie.

Ik heb veel gehad aan de Personal Business Coaching van Cesto en ben Cees daarvoor erg dankbaar, hij heeft absoluut een wezenlijke coaching gegeven, daar waar ik het nodig had en nu weer zelf verder kan.

Een aanrader als je richting zoekende bent…!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz