Na een arbeidsconflict een eigen praktijk starten

Na een vervelend arbeidsconflict kwam ik in contact met Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden. Bij het eerste kennismakingsgesprek was het meteen al raak, ik zat vol in de tranen, maar ben uiteindelijk met een lach weggegaan !

To Do

Ik had net de opleiding tot docent babymassage/consulent afgerond en zou heel graag een eigen praktijk starten.  Samen met Business Coach Cees Stokman ben ik gaan kijken wat daar allemaal voor nodig is als ik me richt op en eigen praktijk starten; begroting maken, haalbaarheid onderzoeken, zelf logo ontwerpen, kaartjes maken, site de lucht in …

Een eigen praktijk starten in Amersfoort

Het was niet makkelijk en Cees laat het er niet bij zitten als ik het even niet meer wist. Hij zit je achter de broek aan totdat je op tafel legt wat je daarvoor afgesproken hebt. Eerlijk is eerlijk…. ik werd soms zo boos. Ik kan niet goed tegen MOETEN. Maar, door er rustig over te spreken en vooral eerlijk te zijn, is alles ontworpen en is mijn praktijk in Amersfoort opgestart !

Ik wil op dit moment nog even niet mijn eigen praktijk starten omdat ik heb besloten eerst nog de opleiding tot kraamverzorgende te willen volgen.

Na het behalen van mijn diploma wil ik het 50 / 50 gaan doen, werken in de kraamzorg en daarnaast een eigen praktijk starten, dat is precies wat ik wil !

Cees, nog hartelijk bedankt voor je Personal Business Coaching !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz