Een nieuwe baan, en 15 kilo lichter !

Onzeker, niet lekker in mijn vel zitten, net in Amersfoort, nog zonder huis, en nog niet wetend wat ik precies wilde, begon ik aan deze nieuwe fase. Na een kennismakingsgesprek met Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training en Coaching uit Leusden en een inventarisatie van de ( on ) mogelijkheden om een nieuwe baan te vinden, werd ik aan het denken gezet, wat ik nu precies wilde gaan doen.

De juiste re-integratie coaching

Marktonderzoek, het maken van een marktgericht CV en een voor mij nieuwe re-integratie aanpak in de benadering van potentiële werkgevers waren voor mij het begin van mijn andere kijk op een nieuwe baan, en een nieuw leven.

Stap voor stap – met af en toe een terugval – heb ik geleerd om vanuit mijn eigen basis keuzes te maken in het zoeken naar een nieuwe baan, en dankzij de juiste re-integratie coaching leerde ik hier steeds zelfverzekerder mee om te gaan.

Een nieuwe baan, 15 kilo afgevallen, een ander mens.

Door inspirerende coaching van Cees is het me ook gelukt om door een andere eetgewoonte 15 kilo af te vallen en dit heeft me gemaakt tot wat ik nu ben geworden – een totaal ander mens. Deze re-integratie coaching heb ik als zeer prettig ervaren. De begeleiding, het advies, de aanpak en het stuk persoonlijke aandacht heeft ertoe bijgedragen dat ik een hele fijne nieuwe baan heb gevonden heb waar ik mij helemaal in kan vinden.

Hartelijke dank voor je inzet, geduld en inspiratie !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz