De kracht van Business Coaching in de praktijk

Al eerder heb ik gezocht naar Business Coaching en een match met een coach of trainer maar nee, wat ik aantrof op internet sprak me totaal niet aan. Bovendien geloofde ik niet zo in het succes wat mij werd voorgespiegeld.

Ik besloot wel met Cesto Training & Coaching contact op te nemen voor mijn mogelijkheden bij Business Coaching en na het eerste gesprek werd mijn gevoel bevestigd. Voor mij was het belangrijk om een intuïtieve business coaching te kiezen die bij me past en mij niet allerlei theorieën wil opleggen.

We hebben in 1 maand tijd veel stappen gezet !

Tijdens de Business Coaching heb ik geleerd om;

 • focus houden

 • me minder bescheiden op te stellen

 • weer te durven netwerken en acquireren

 • ambassadeurs op te bouwen

 • aanbevelingen te vragen

 • reële prijzen te hanteren

 • klanten te benaderen die bij mij passen

 • nee te zeggen

 • te plannen

 • uitstraling en inhoud website en social media aan te passen en professioneler te gebruiken

 • zorgen voor continuïteit

Wat heeft Business Coaching met mij gedaan;

 • ik voel me sterker en positiever

 • heb een blokkade achter me gelaten

 • durf weer te ondernemen

 • heb meer zelfvertrouwen

 • slaap veel beter

 • heb weer zin en lol in mijn werk

Conclusie en Resultaat van Business Coaching

De belangrijkste eye-opener die ik heb gekregen tijdens de Business Coaching was dat ik mijn boodschap effectiever communiceren. Duidelijker te maken wat mijn diensten opleverenDe nadruk lag teveel op mijn kennis en kunde. Terwijl het resultaat van mijn inzet er juist toe doet; hoe simpel kan het zijn !

Mijn bedrijf nu

Momenteel heb ik diverse afspraken staan voor nieuwe en grotere opdrachten, inmiddels weer opdrachten uitgevoerd, bezig met offerte’s en facturen, en samenwerking opgestart met 2 organisaties als resultaat van de netwerk-lunch van de Gooische Business Club.

Al met al een prachtig resultaat !

Ik ben dankbaar !

Dank je wel ” Cees de Coach ! “

Later in een reactie op Facebook:

Beste vrienden, Ik gun iedereen, die weleens een steuntje in de rug, een trap onder z’n kont nodig heeft en veel meer….. de Business Coaching van Cesto Training & Coaching. Geloof me (en veel ondernemers die uit zwaar weer komen) maar op m’n blauwe ogen, oh nee grijsblauw. Na 1 telefoontje snap je waarom. Succes! Ik heb het weer !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Management / Executive Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 

Lees HIER wat klanten vinden van Cesto Training & Coaching Leusden

 

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en verdieping aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen. Van klagen naar verdragen, van verklaren naar ervaren.