Ik kan de toekomst weer aan, wat een verschil!

Om te beginnen wil ik vertellen dat ik echt een hele fijne tijd heb gehad bij jouw als cursist/cliënt. Ik heb veel van je mogen leren en daar ben ik je erg dankbaar voor.

De toekomst weer aankunnen.

Het is gewoon heel bijzonder hoe ik ben begonnen en hoe ik ben geëindigd. Van een totaal onzeker persoon die niets durfde en altijd maar negatief was, ben ik zodanig veranderd dat ik nu bijna de hele wereld aan kan en weer toekomst zie. Hoe ik toen was, en hoe ik nu ben is een verschil van dag en nacht.

Het feit dat ik hier erg door ben veranderd en dat het mij heeft geholpen is een compliment waard voor je. Ik heb erg veel respect voor hoe jij als Personal Business Coach mensen zoals ik kan helpen. Verder wil ik je ook vertellen dat ik na 1 sollicitatie ( ! ) een baan heb gevonden waar ik snel kan beginnen, dus op naar een positieve toekomst.

Apetrots.

Ik wil je ook met vreugde vertellen dat ik nog iets overwonnen heb en dat is dat ik helemaal alleen een reis heb afgelegd naar Canada. Na het overlijden van mijn broer had ik niet meer het gevoel het te kunnen, om er heen te gaan. En het is me gewoon gelukt en ik heb er ook een hele fijne tijd gehad. En ik ben echt apetrots op mezelf en zie de toekomst weer zitten !

Voor de rest kan ik eigenlijk niets aan mijn verhaal toevoegen. Ik hoop voor in de toekomst dat het zo positief blijft zoals het nu is. Ik hoop dat ik er financieel ook uit zal komen en dan heb ik eigenlijk niets meer te wensen.

Voor jezelf wens ik je het allerbeste en ga vooral zo door met mensen coachen en bedankt voor alles !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz