Internationaal topsportster, ondernemerschap, en alchemie

Met een achtergrond als internationaal topsportster wil ik je langs deze weg nogmaals bedanken dat je in me geloofde wanneer ik dat zelf niet meer deed, en voor het feit dat je in deze fase van mijn leven eigenlijk de enige persoon was met wie ik kon sparren over wat nu echt speelde.

Het leven weer oppakken.

De sessies personal business coaching met jou heb ik als heel positief ervaren. Ik zat in een periode in mijn leven waar er van alles op me af kwam. Ik was als internationaal topsportster net verhuisd vanuit de USA naar Amersfoort, en dat bracht de nodige moeilijkheden met zich mee wat betreft het zoeken naar een baan, huisvesting en de zorg voor mijn kleine meid die op mij alleen viel.

Alchemie

De situatie werd alleen nog maar gecompliceerder doordat ik niet goed wist wat ik wilde gaan doen. Ik ben hoog opgeleid en heb zeker niet stilgezeten in mijn leven en heb echt veel gedaan en had als topsportster de basketbal top bereikt in de USA. Maar hoe kon ik dat nu voor mezelf laten werken op een positieve manier zodat ik al mijn ervaringen mee kon nemen naar mijn kracht; alchemie zoals je dat noemde.

Emotionele blokkades opheffen.

Toen ik bij jou begon kwam ik erachter dat ik mezelf als topsportster allerlei emotionele blokkades had opgelegd die veel dieper lagen dan ik dacht. Het ging niet alleen om gewoon even uit te zoeken wat ik nu wilde gaan doen. Ik wilde afstand nemen van dat waarin ik als topsportster de meeste kracht en ervaring had.

Uiteindelijk zijn we eruit gekomen en dat de redenen dat ik als topsportster uit mijn kracht wilde lag in eerdere pijnlijke ervaringen; niet voldoende balans in mijn leven tussen hoofd, hard en handen.

Een eigen bedrijf begonnen in Amersfoort.

Door onze coachingsgesprekken, ‘huiswerk’, verslagen en alle boeiende bijlagen ben ik een eigen bedrijf in Amersfoort begonnen en doe ik nu wat ik leuk vind en waar ik goed in ben.

Het is allemaal nog in de beginfase, maar daardoor kan ik als ervaren internationale topsportster wel werken als zelfstandige, klanten werven en in mijn kracht staan. Tijdens deze laatste moeilijke periode in mijn leven ben ik heel dankbaar dat ik met jou als personal business coach heb kunnen sparren.

Nogmaals bedankt Cees.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz