Jezelf op nummer 1 zetten

Ik vond het fijn om met Cesto Training en Coaching uit Leusden te werken. in het begin vond ik je een beetje streng, ik kreeg huiswerk mee dat maar dat vond ik niet erg. maar ik snapte het niet goed hoe ik met de pc moest omgaan.

In het begin vond ik het soms vervelend om dingen te vragen maar later kreeg ik meer zelfvertrouwen en lef en meer durfde steeds meer.

Jezelf op nummer 1

Ik heb geleerd dat ik niet altijd meer hoefde te doen wat andere mensen van mij vragen / verwachtten. Ik zie nu dat ik dingen kan die ik eerder nooit had gedurfd. Ik kan nu meer, weet beter wat ik wil, wat ik doe, en wil graag nog meer dingen leren om jezelf op nummer 1 te zetten.

Ik dank je voor je steun je hebt me als Personal Coach me mijn ware IK laten vinden. Nou Cees ik heb geen woorden om jou te DANKEN het was heel fijn om met jou samen te werken !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz