Outplacement coaching in 2 maanden …

Via internet ben ik in voor mijn outplacement coaching in contact gekomen met “ Personal Business Coach ” Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden, en dat voelde gelijk goed. Met een budget voor maar 2 maanden kon ik door zijn pragmatische benadering gelijk aan de slag; het professionaliseren van mijn CV.

Via sociale media op zoek naar mijn droombaan.

Na het volbrengen van deze opdracht hebben we gezamenlijk de diverse sociale media LinkedIn, Facebook en Twitter bestookt om een zo groot mogelijk bereik te krijgen van mijn doelgroepen op zoek naar mijn nieuwe droombaan.

Tijdens outplacement coaching de regie in eigen hand nemen

Tijdens mijn de outplacement coaching heb ik veel nieuwe inzichten gekregen over de manier van solliciteren, over mijzelf en mijn presentatie, op een authentieke wijze. Een belangrijk thema tijdens onze sessies was om zo dicht mogelijk bij mijn eigen talenten te blijven en op basis hiervan een bedrijf te vinden die bij mij past en voldoet aan mijn eigen voorwaarden.

“ Je moet de regie in eigen hand nemen ”, zei Cees “ …en vooral niet in paniek raken maar volharden in onze benadering, ook al moet je misschien even geduld hebben, maar het gaat lukken ”. Dat gaf en geeft mij veel vertrouwen voor mijn toekomst.

Een positief gevoel naar de toekomst

Zijn tips, humor, pragmatische benadering en zijn kennis van zaken hebben mij enorm gesteund. Ik ben pas een paar maanden bezig en heb derhalve nog geen nieuwe baan, maar ik heb inmiddels al diverse gesprekken achter de rug en die ervaringen neem ik mee bij volgende gesprekken.

De uitnodigingen blijven – mondjesmaat – binnenkomen, en dat betekent dat onze campagne nog steeds vruchten afwerpt en dat geeft mij een positief gevoel over mijn toekomst, dankzij de zeer prettige coaching van Cees.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Management / Executive Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz