Re-integratie coaching; de juiste vragen stellen.

Toen ik als Algemeen Manager van een grote overheidsinstelling mijn baan verloor was dat geen pretje, zeker niet op oudere leeftijd (58). Ik begon optimistisch aan een nieuwe zoektocht en dan komt de grote kredietcrisis er ook nog eens overheen. Hoewel ik goed in mijn vel zit, moest ik erkennen dat ik hulp nodig had bij mijn zoektocht naar een baan.

Respect

Cesto Training & Coaching uit Leusden was niet mijn eerste keuze omdat ik meer re-integratie coaching zocht bij een bureau zocht meer met een uitgesproken christelijke identiteit. Ik heb bij aanvang veel gesproken met Personal Business Coach Cees Stokman over mijn identiteit en mijn verlangen daar dicht bij te blijven. Cees begreep dat, en heeft binnen de re-integratie coaching die grenzen uitstekend gerespecteerd.

De kracht van re-integratie coaching zit hem niet zozeer in het toepassen van de juiste coachingstechnieken maar de kracht van het stellen van de juiste coachingsvragen. Dat zet jezelf aan het werk. Om die reden acht ik Cesto in staat vele anderen eveneens te helpen. Om het even of het nu om een baan gaat of om ander advies.

Focus

Een belangrijke bijdrage van Cesto was kritisch kijken naar mijn CV en deze meer laten “spreken”. Dat is zonder meer heel goed gelukt en ik krijg daar veel reacties op, ook van andere werkzoekenden. Daarnaast was een belangrijke punt van de re-integratie coaching de focus los te laten op korte termijn succes, maar veeleer te zoeken wat je nu echt wilt en daar voor te gaan.

Daardoor ben ik met succes terechtgekomen bij een stichting die dicht bij mijn levensovertuiging staat en die ik in eerste instantie gewoon over het hoofd heb gezien.

Ik ben nu aan het werk als Manager Uitvoering , op eigen kracht, en met een duwtje van de re-integratie coaching van Cesto in de rug !!!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz