Ronddobberen zonder focus

Ronddobberend op de oceaan zonder focus, zo voelde de periode aan voordat ik Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden leerde kennen.

Jarenlang waande ik me veilig op een soort van groot schip waarmee ik zonder vrezen door mooie, saaie, stille en woeste wateren heb gevaren. Naast zekerheid, stabiliteit dat het schip bood kreeg ik de ruimte om hele mooie dingen neer te zetten, uitdagingen aan te gaan. 

Totdat ik onverwachts na bijna 30 jaar van boord moest, ik werd ontslagen; om vervolgens op een kleine sloep gezet te worden met een veel te klein reddingsvest.

Steeds meer onzeker …

Daar dobberde ik dan, met in verte een heleboel eilandjes. Ik weigerde om me er bij neer te leggen en roeide ik zonder focus van het ene eiland naar het andere, opzoek naar het vaste land. Om vervolgens te merken dat ik werd ingehaald door andere boten en schepen.

Ondanks de hulp en adviezen al dan niet van professionals, sloeg de twijfel genadeloos hard toe en werd ik alsmaar onzekerder. Toch prees ik mijzelf gelukkig dat ik de niet aflatende liefde van mijn gezin en aandacht van echte vrienden kreeg.

Weer sterker dan ooit !

Op een dag gaf een goede vriendin mij het advies om eens met Cees te gaan praten. Nadat ze vertelde wie Cees was en wat hij deed zei ik gelijk, ‘dit is de man die ik zocht’. Dit was ook de tekst die ik tegen hem uitsprak na onze eerst telefonische contact in de zomer van 2013. 

Nu nog geen half jaar later voel ik me, ondanks onzekerheden waarin ik overigens niet alleen in sta, sterker dan ooit. Ik blik niet meer achteruit en blijf niet meer hangen in hetgeen ik kwijt ben, maar focus me op wat ik heb en wat er gaat komen. Ik focus mijn energie en creativiteit nu op leuke dingen te doen en te bereiken. Daarnaast vraag ik of ik mensen kan helpen.

Ik voel me weer sterk en fier !

Cees, bedankt, je bent een mooi mens !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Management / Executive Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 

Lees HIER wat klanten vinden van Cesto Training & Coaching Leusden

 

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz