Ruimte te nemen voor wat ik wil

Ik heb een moeilijke periode doorgemaakt. Enerzijds was er het verlangen om mijn eigen onderneming verder van de grond te krijgen. Anderzijds waren er mijn zieke moeder die aandacht vroeg, aandacht die ik haar graag wilde geven. Je hebt me als Personal Business Coach geholpen om de ruimte te nemen voor wat ik wil. En nu, na haar overlijden ben ik daar ontzettend blij mee.

Door de ruimte te nemen een nieuwe baan gevonden

Ook heb je me geholpen om de ruimte te nemen om voor mezelf om uit te zoeken wat ik nu precies wilde. Je gaf me zelfvertrouwen en liet me vooral zelf ontdekken hoe ik verder moest. Ik heb mijn weg nu gevonden en ben heel erg blij met mijn nieuwe baan als verzuimcoach in Amersfoort.

Nogmaals dank!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz