Voorbij aan mijn grenzen

Gisteren heb ik een gesprek gehad met Personal Business Coach Cees Stokman van Cesto Training & Coaching uit Leusden voor het positioneren van mijn onderneming. Cees zijn insteek was echter een spiegel en heb daar spreekwoordelijk ook daadwerkelijk in gekeken.

Voorbij aan mijn grenzen

Als ik eerlijk naar mijzelf toe ben kan ik er – wat ik eigenlijk al wist maar niet wilde inzien – niet omheen. Ik blijf van mening zo snel mogelijk volledig uit de uitkering te willen. Maar mijzelf een termijn opleggen van 3 maanden terwijl mijn lichaam nog aan het herstellen is van een heftig ongeval, is op zijn zachts gezegd gekkenwerk zie ik nu. Ik wil en kan veel, maar ga voorbij aan mijn grenzen en wat mijn lichaam mij nu aangeeft.

Ik denk trouwens dat dit ongeval mij geen duidelijker signaal had kunnen geven maar dat terzijde. Dit keer heb ik letterlijk verder willen springen dan mijn polsstok langs was.

Graag wil ik verder met coaching, maar dan wel nadat mijn lichaam volledig is genezen en ik mijzelf voor de broodnodige 100% kan gaan inzetten. Ik kan hierbij ook geen precieze verwachting uitspreken wanneer dat zal zijn. Mijn lichaam zal aangeven wanneer het voldoende is genezen.

Ik ga ervan uit dat je begrip hebt voor mijn standpunt of beter gezegd dat je blij bent dat ik eindelijk ben gaan begrijpen dat ook ik geen ijzer met handen kan breken.

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz