Weer een baan gevonden in een moeilijke markt

Nadat ik mijn baan als bouwkundig tekenaar in Amersfoort verloor, heb ik een intensief re-integratie coachingstraject gevolgd bij Cesto Training en Coaching uit Leusden. Zeker ook omdat het al wat langer duurde en het voor mij tijdens de creditcrisis heel moeilijk bleek om een geschikte baan te vinden. Op mijn eerste afspraak was ik best pessimistisch, maar naar mate de tijd vorderde kwamen er toch steeds meer kansen ondanks een hele moeilijke markt.

Weer een baan gevonden

Personal Business Coach Cees Stokman deed zijn coaching heel professioneel en met resultaat. Eindelijk heb ik weer een baan gevonden, en ook nog bij een zeer gerenommeerd architectenbureau, precies zoals ik wilde.

Cees, ik zou je nogmaals graag willen bedanken voor je succesvolle re-integratie coaching !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz