Weer in loondienst ?

Slechts 2 sessies Personal Business Coaching heb ik bij Cesto Training en Coaching uit Leusden gehad en wat mij daar bij opviel was zijn heldere kijk op de zaken.

Mijn insteek van het contact was met de hulp van Cesto een nieuwe richting te vinden in mijn loopbaan. Maar in plaats van mij daar mee behulpzaam te zijn stelde Cees voor om het probleem waardoor ik in deze situatie terecht was gekomen aan te pakken.

Weer in loondienst ?

Ik was een jaar geleden met een compagnon een onderneming in Amersfoort begonnen wat niet genoeg geld in het laatje bracht om van te kunnen leven. Aangezien de bodem van de schatkist in zicht kwam zag ik alleen nog de mogelijkheid na 10 jaar ondernemerschap weer in loondienst te gaan.

Maar Cees stelde juist voor om te zorgen dat een grote voorraad producten die we nog hadden liggen alsnog te verkopen. Hij schakelde snel zijn netwerk hiervoor in wat een nieuwe ‘partij’ voor de verkoop van onze handel opleverde.

Verfrissende oplossingen door Business Coaching

Wat ik vooral verfrissend vond aan Cees was om niet klakkeloos mijn wensen te volgen maar de zaken goed te analyseren en andere oplossingen aan te dragen.

Daarbuiten is Cees ook nog een aardige en prettige persoonlijkheid. Zeker een aanrader!

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz