Met energie en zelfvertrouwen weer uitzicht op een baan

Het leerproces dat ik bij Personal Business Coach Cees Stokman onderging werd, vooral gekenmerkt door emotionele groei waardoor ik op een handigere manier heb leren omgaan met innerlijke blokkades. Met name de “conflicten” hebben positieve effecten opgeleverd en een doorbraak gegeven zodat ik me een persoon voelde die gereed was voor nieuwe taken.

Weer uitzicht op een baan

Vanuit die situatie is het solliciteren geïntensiveerd en dat heeft het geleid tot een proefplaatsing in een bij mijn ervaring passende functie als proces technoloog en heb ik weer uitzicht op een baan !

Ik kan deze functie energiek en met zelfvertrouwen starten en ben er van overtuigd dat de re-integratiecoaching bij Cesto Training & Coaching uit Leusden daartoe de juiste steun en impulsen heeft gegeven.

Nogmaals dank !

Voor vormen van coaching klik op:

 Personal Business Coaching

 Outplacement Coaching

 Re-integratie Coaching

 Carrière / loopbaancoaching

 Management Coaching

Klik voor meer klantervaringen naar: klantervaringen

<< Terug naar overzicht

Over Cesto

Cesto Training & Coaching biedt inspiratie, focus, en structuur aan ondernemers en hogeropgeleide professionals die duurzaam willen of moeten veranderen.

Voor een afspraak bel 06 - 23310515 of mail naar info@cesto.biz